banneer
Hjem > Produkter

LED High Bay Varmepumpe

Produktdetaljer

FAQ:

Sp: Hvordan er levetiden på LED-høj bay armatur med AC direkte kørsel teknologi?

A: Takket være AC direkte kørselsteknologi eliminerer den strømforsyningen, som påvirker LED-armaturets levetid. Det sparer også energilagringsenheder (f.eks. Elektrolytkondensatorer, transformatorer osv.) Og strømforsyningsenheder (f.eks. Strømtransistorer, MOS transistorer osv.). Det reducerer dermed kørselstab og øger effektiviteten. Køretøjets levetid kan virkelig matches med LED-perler. Under et godt håndvaskehåndteringssystem kan levetiden for LED-højvakarmaturen helt og holdent nå 50000 timer og derover.

Q: LED High Bay armatur med AC direkte kørselsteknologi er ikke isoleret, så er det sikkert?

A: De fleste af de lav-effekt-LED-lyskilder på markedet, der byder på strømforsyninger, bruger ikke-isoleret topologi. Isoleret strømforsyning er trods alt relativt lavere i effektivitet, større i størrelse og mere omkostningskrævende.

Derudover opfylder 100% af vores AC direkte kørehøje lyslamper sikkerhedsstandarden og styrker isoleringstesten.

Spørgsmål: Kan din AC-direkte kørsel høj bay armatur accepteres af markedet med hensyn til stråleflimmer?

A: Til dato er der intet bevis på, at 100Hz stråleflimmer er skadelig for menneskekroppen. Vores produkter har alle bestået Japan og US LED standard. Derudover har vi også ingen flimmer løsning, der supplerer elektrolytkondensatorer og har bestået CCC, CE certificering.

================================================== ================================

Vores kernekompetence

1. Teknisk platform

Understøttet af CAS (Kina Academy of Sciences), USTC (University of Science and Technology of China) og Advanced Technology Institute of USTC, har vi en perfekt integreret G13 teknisk løsning i vores højlys effektivitetsmoduler af EPC (Energy Performance Contracting.

2.Produktkerneteknologi

A. Enkelt, virkelig energibesparende og genanvendeligt:

Enkle og lavere omkostninger:

Ingen skifte strømforsyning, gem installation af driver og power box.

Virkelig Energieffektiv og Endurable:

Sammenlignet med almindelig LED armatur, har vores AC direkte køreledningshøjde med højere lysstyrke, højere effektfaktor, højere optisk konverteringsforhold, lavere lumenafskrivning (LD) mindre strømstyrke og længere levetid.

Den har mindre end 3% lumenafskrivninger om året og mindre end 20% lumenafskrivninger i 8 år. Vi er virkelig grønne og energieffektive!

B. Sikker, pålidelig og garanti

Alle høje lyskilder er konstrueret som bredspændingsområde og med OPC (overspændingsbeskyttelseskredsløb) for at tilpasse spændingsudsving og forskellige områder.

Vores LED high bay armatur har varistorer for at undgå torden og bølge, har sikring for at beskytte mod overstrøm og overvarme. Isolering termisk film for at forhindre lækage. Og de bestod alle CE, CCC, RoHS, UL, FCC certificering!

Kontrol af temperaturstigning: 40 ° C, MOS transistor og IC er monteret separat til

Sikre IC stabil drift.

Garanti: Så længe som fem år

C. Global eneste agent for AC direkte kørselsteknologi af CAS

D. Industri Trend: AC direkte kørsel LED high bay er en irreversibel trend, det vil helt sikkert blive den vigtigste produkt på markedet i nær fremtid!


Ønsker du engros ledet high bay køleskab lavet i Kina til lav pris fra en af de førende LED High Bay Light Fittings producenter og leverandører? Udstyret med en produktiv sådan fabrik er FLYING LIGHTING altid til din tjeneste.

Undersøgelse